Sijoittajille

Tervetuloa ArtXperience Oy:n sijoittajille suunnattuun osioon!

Olemme käynnistäneet pre-seed-rahoituskierroksen Lingonperry-alustan rakentamista, julkaisua ja monetisointia varten. Lingonperry on SaaS-alusta, joka tarjoaa ratkaisun artistien tulopuolen haasteisiin samalla tuoden sitoutuneita faneja ja yhteyden kaikkeen, mitä artistit tarvitsevat menestyäkseen.

Mikä tekee Lingonperrystä ainutlaatuisen?

Tarjoamme artisteille ainutlaatuisen mahdollisuuden yhdistää levy-yhtiöt, julkaisijat, kaupalliset kumppanit, esiintymispaikat, fanit ja uusi yleisö yhden alustan kautta. Lisäksi käyttäjillemme tarjoamme musiikkipelin, joka tarjoaa uutta musiikkia ja syviä fanikokemuksia sekä virtuaalisessa että oikeassa elämässä.

ArtXperience Oy on artistilähtöinen yritys, jossa keskiössä on artistien kasvu ja menestys. Uskomme, että ongelma artistien tulopuolella on ratkaistavissa, ja tavoitteenamme on luoda kestävä tulovirta artisteille Lingonperry-alustan kautta. Tämän avulla autamme artisteja kasvamaan ja menestymään usean eri tulovirran avulla.

Rahoitustarve:

Haemme nyt 150 000 € rahoitusta 1,5M € pre-money -valuaatiolla. Tällä rahoituksella tulemme jatkokehittämään Lingonperry-tuotetta, laajentamaan markkinointitoimenpiteitä ja aloittamaan alustan liikevaihdon tuottamisen, jotta voimme skaalata toimintaamme.

Toteutusvaiheet:

Olemme saavuttaneet jo merkittäviä virstanpylväitä, kuten alustan Beta-version valmistumisen ja ensimmäisten tulovirtojen avaamisen tuotantopuolella. Seuraavaksi julkaisemme MVP:n ja lisäämme ominaisuuksia, kuten keskustelupalstan, statistiikan, lippukaupan livekeikoille ja virtuaalisen artistien urakehityspalvelun.

Pääset tutustumaan Lingonperry-Betaan luomalla tunnukset tämän linkin kautta

Tavoitteet:

Tämän rahoituskierroksen tavoite on saada alustan MVP ominaisuudet toimiviksi, business-logiikka todistetuksi ja asiakasmäärä kasvavaksi.
Sen jälkeen voimme aloittaa laajentumisen pohjoismaihin.

Lingonperryn toisessa vaiheessa otamme mukaan videosisällöt ja siihen mennäksemme käynnistämme Seed rahoituskierroksen, jonka pre-money valuaatioksi tavoittelemme vähintään kolmea miljoonaa euroa.

Seed kierroksen jälkeen tulemme suuntaamaan katseen jatkokehitykseen, kohti virtuaalisten toimintojen laajentamista ja metaversumia.

Kun alusta on valmis ja olemme levittäytyneet koko maailmaan, tavoitteenamme on saavuttaa 2% SOM-markkinaosuus vuoteen 2026 mennessä, mikä tarkoittaa 100 miljoonan euron liikevaihtoa.

ArtXperiencen tausta:

ArtXperiencen avainhenkilöt ovat sijoittaneet 20 000 € omia varojaan tuotteeseen. Lisäksi olemme keränneet 50 000 € rahoitusta suomalaisilta business-enkeleiltä kehittääksemme tuotteemme Beta-version.

Olemme erittäin innoissamme Lingonperry-tuotteesta ja sen potentiaalista. Tule mukaan tukemaan meitä matkallamme tarjoamaan artisteille reilummat tulot ja sitoutuneita faneja!

Ota meihin yhteyttä, niin voimme keskustella lisää ja sopia tapaamisen, tai ilmianna itsesi yhteystietolomakkeella osoitteessa lingonperry.com, niin olemme sinuun yhteydessä!

fiFinnish