Artisti

Fenix-jousikvartetti

Jousikvartetti
Four women holding string instruments

Fenix-jousikvartetti on huippuammattilaisista koostuva yhtye, joka loihtii soittimistaan niin eleganttia ja tyylikästä klassista musiikkia kuin vauhdikkaampaa kevyttä musiikkia. Fenix-kvartetin valovoimainen esiintymisen takaa että tunnelma on aina kohdillaan.

Kvartettia luotsaa viulisti Lotta Marie, joka on viimeisen 10 vuoden ajan soittanut satoja korkean profiilin kansainvälisiä yritys- ja yksityistilaisuuksia Irlannissa, UK:ssa, Pohjoismaissa ja Amerikassa. Lotta Marie on viihdyttänyt yleisöä lukuisien korkean profiilin yritysten tilaisuuksissa kuten Startup Gala 2024, Metso Launch 2024 Nokia Arenalla, LUMI Supertietokoneen avajaiset, OYS, Pöyry, Nokia, Microsoft, YIT, Helsingin yrittäjät, Patek Philippe, Rolex jne. Suomeen palattuaan Lotta on sooloartistin uran ohella vakiinnuttanut paikkansa eturivin artistien luottoviulistina.

Muut soittajat ovat sellisti Mirja Mattinen, joka on tuttu ääni mm. Yön, Dave Lindholmin ja 22 pistepirkon levyillä ja konserteissa. Alttoviulussa on Tampere filharmonian soittaja Satu Kae, ja viulussa niin ikään Tampere Filharmonian soittaja Nina Kiprianoff.

fiFinnish