Artisti

Emilia Sisco

Laulaja
A portrait of a woman

Emilia Sisco sulattaa vaivattomasti soulin, jazzin ja bluesin lumoavaksi äänimaailmaksi voimakkaalla laulullaan ja erinomaisella kyvyllään kutoa kertomuksia kappaleisiinsa. Hänen äänensä kantaa raakojen tunteiden painoa, heijastaen inhimillisen kokemuksen syvyyttä.

Timmion Recordsilla Emilia Sisco loi aaltoja edellisellä singlellään ”Don’t Believe You Like That”, joka keräsi nopeasti runsaasti maailmanlaajuista ihailua. Nyt hänen viimeisin julkaisunsa jatkuu yhteistyössä ylistetyn tuotantotalon Cold Diamond & Minkin kanssa – vinyylikaksoislevyllä nimeltä ”Trouble” b/w ”It’ll get better.”

Emilia ammentaa inspiraatiota legendaarisilta ikoneilta, kuten Aretha Franklin, Etta James ja Billie Holiday. Hän täyttää soulin ja r&b:n ajattomat perinteet omalla ainutlaatuisella tyylillään ja modernilla herkkyydellään, luoden äänimatkan, joka resonoi syvästi ihmisten kanssa kaikkialla.

Helsingistä kotoisin oleva Emilia on lähtenyt matkalle, joka vahvistaa hänet yhdeksi lupaavimmista äänistä nykypäivän soul-skenessä. Hänen voimakas äänensä, kykynsä ja intohimonsa erottavat hänet muista uutuksista. Jokaisen uuden julkaisun myötä hän työntää ilmaisunsa rajoja pidemmälle, tutkien pelottomasti uutta tunnemaastoa ja syövyttäen nimensä niihin sydämiin ja korviin, jotka haluavat sen kuulla.

fiFinnish